Tuesday, 23 October 2018
Latest news
Main » Lukaku raakte tijdens finale tegen Ajax overtuigd van Man Utd

Lukaku raakte tijdens finale tegen Ajax overtuigd van Man Utd

11 July 2017

Het is nu alleen nog wachten op de officiële bevestiging van de transfer. "De volgende keer zullen we op onze hoede zijn", belooft The Herald. Toen Real Madrid-coach José Mourinho in 2010 een telefoontje naar papa Lukaku waagde, vroeg de Portugees of de familie te paaien was voor een overstap. Het WK is mooi, het EK ook, maar van de Champions League heb ik altijd gedroomd. De staff in het stadion en het trainingscentrum wil ik bedanken om mij meteen thuis te laten voelen, vanaf de eerste dag dat ik op de club ben aangekomen.

Voor Manchester United bleek dat kennelijk geen probleem. Mourinho ziet Zlatan Ibrahimovic na één seizoen vertrekken, Conte liet aan Diego Costa weten dat hij mag uitkijken naar een andere club.

De megatransfer van Romelu Lukaku naar Manchester United is weer een stapje dichterbij gekomen.

Stocks eke out a win; tech gains lift Nasdaq
It was the second biggest increase this year and topped economists' expectations for a 179,000 gain. Investors seemed unmoved as India's Sensex stock index climbed to record highs, rising 1.1%.

Dat Everton een dikke winst op Lukaku heeft gemaakt, is niet gek. In zijn laatste jaar voor The Toffees bouwde Ronald Koeman zelfs een elftal om hem heen. In de finale scoorden Pogba en Mkhitarian, Raiola spinnend van tevredenheid achterlatend. De kans dat Adnan Januzaj nog lang op de loonlijst van Manchester United zal staan, lijkt heel miniem.

Binnen een tijdspad van 24 uur gaat Man. Als je jezelf blijft ontwikkelen, komt de top vanzelf wel. Deze week werd voor 85 miljoen euro Romelu Lukaku aangetrokken en eerder tekende United verdediger Victor Lindelöf, maar Mourinho zou ook nog behoefte hebben aan een defensieve middenvelder.

Lukaku raakte tijdens finale tegen Ajax overtuigd van Man Utd